Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Hvem er disse menneskene?


Kategori: om meg // 22.05.2015 kl.23:33 // Ingen kommentarer


En ting som virkelig irriterer meg, er når jeg leser en blogg og bloggforfatter nevner et navn jeg ikke klarer å plassere. Dette fører til at jeg blir sittende og lure på hvem vedkommende er, og hvilken relasjon han eller hun har til bloggeier. Er det en venn? En kjæreste? En klassekamerat / arbeidskollega? En fetter / kusine? Jeg får ingen svar, og dermed klarer jeg heller ikke fokusere ordentlig på innlegget. Ettersom jeg selv kjenner denne følelsen så alt for godt, og vet hvor irriterende den er, ønsker jeg ikke at dette skal være tilfellet for de av dere som leser bloggen min. I den forbindelse har jeg derfor laget et "hvem er disse menneskene?"-innlegg som tar for seg de mest nevnte menneskene på bloggen og introduserer dem med navn og litt kjapp informasjon.

MAMMA: 'mamma' er fostermoren min. Hun er kanskje ikke moren min rent biologisk, men hun er den eneste moren jeg hadde i barndommen som tok på seg ansvaret med å oppdra meg og sørge for at jeg fikk mat i kroppen og klær å gå i. Hun heter Jorunn, men det faller meg mer naturlig å kalle henne mamma.

PAPPA: 'pappa' er mammas ektemann. Ikke min biologiske far, men fosterfar. Han heter Eric, men det har alltid falt meg naturlig å kalle ham pappa, på samme måte som jeg referer til hans kone som 'mamma'.

LEIF, RENATE & NIKOLAI: Leif er mamma og pappas biologiske sønn, altså min fosterbror. I september 2010 giftet han seg med Renate og i januar fikk de sønnen Nikolai.

CECILIE, PÅL & EMILIE MARIE: Cecilie er mamma og pappas biologiske datter, altså min fostersøster. Hun er samboer med Pål, og sammen har de datteren Emilie Marie.


Espen og meg ♥ESPEN: Espen er min forlovede.

RONJA & KÅRE: Ronja og Kåre er Espens dyr som han hadde med seg da han flyttet inn hos meg. Ronja er en liten, korthåret dachs, mens Kåre - oftere kalt Pus - er en stor, hårete katt. 

ESPENS MAMMA: Som navnet tilsier, er dette Espens mor.

MINSTEN & ARGENTINA: Disse er mine to katter. Minsten ble født i sengen min(!) i 2011 av Clarissa. Da Minsten ble født med misdannelse endte vi med å gi bort Clarissa isteden, da det var større sjanse for å finne et godt hjem til henne enn til ham. Han er en veldig krevende katt, og krever kanskje hakket mer oppmerksomhet enn normale katter, samtidig som det er en del ting å være obs på, som vi rett og slett ikke stolte på at andre mennesker ville bry seg med. Sommeren 2015 skaffet vi ham ei venninne i form av Argentina, en liten kattunge som var blitt født ute av en eierløs hunnkatt, men fanget inn av ildsjeler.

TILLEGGSINFO:
Mine biologiske foreldre brøt jeg kontakt med i 2010 og kommer derfor ikke til å nevne dem i bloggen. Jeg er heller ikke interessert i eventuelle opplysninger andre måtte ha å komme med.


0 kommentarer


Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits