Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Dette visste du ikke om meg (del 7)


Kategori: om meg // 14.01.2017 kl.23:07 // 6 kommentarerblogg blogg.no minner om meg liste 10 ting om meg 10 fakta om meg seksten sekstenåring blondine blond blå øyne langt hår

... Legge full sminke bare for å hente posten.
Som sekstenåring led jeg av ekstrem perfeksjonisme, som i bunn og grunn er en ekstrem frykt for å fremstå uperfekt. Dette førte til at jeg blant annet ikke kunne hente posten før jeg hadde lagt full sminke, krøllet håret og tatt på meg høye hæler. Og hadde jeg en morgen kommet meg hele veien til skolen, men oppdaget at jeg hadde glemt å ta på maskara, ja, da hadde jeg i mitt eget hode kun to valg; 1) gå hjem og ta på maskara, eller 2) gå med solbriller hele dagen. Det var slitsomt å være Jessica i 2006, si!

... Bruke groteske mengder med selvbruning.
Som perfeksjonist var det soleklart at jeg måtte holde meg unna sol. Jeg ville jo ikke ende opp med å eldes for tidlig. Samtidig ville jeg heller ikke være blek. Løsningen ble selvbruningsspray. Ambre Solaire No Trace Bronzer het den, og ga en veldig fin, ikke-oransje glød i huden. Jeg sprayet meg med denne lille saken så ofte som mulig - altså minimum annenhver dag, og så alt annet enn naturlig ut.

... Naske i butikken.
Jeg var ingen hardcore tyv, men det hendte vel at en håndfull smirnoff ice, cider, vikingfjord og øl fant veien ned i den litt for store skuldervesken min en gang i ny og ne. Patetisk, I know.

... Gå uten bukse.
Det høres fryktelig galt ut når man skriver det på akkurat den måten, så la meg oppklare; det var ikke slik at jeg gikk rundt i trusa. Det var mer slik at jeg enten gikk i kjoler, eller i topp og jakke kombinert med et skjørt eller en shorts. Bukser var liksom ikke min greie.

... Skrive dikt, noveller og lage bildekollasjer med tekst på.
Seksten år gamle Jessica var en kreativ person som skrev lange, emosjonelle dikt, noveller og satt og klistret ihop bildekollasjer med tekst på. Jeg følte selv at alt det jeg gjorde ble veldig bra. Det mente tydeligvis utallige fremmede mennesker på nettby og blogg også, ettersom de stjal både diktene, novellene og bildekollasjene mine, fjernet navnet mitt fra dem, og utga det for å være sitt eget. Har dere lest et dikt som begynner med "langt oppe i trærenes topp henger en kald og livløs kropp", lest novellen om lille Amy som tok sitt liv på grunn av mobbing, eller sett bildekollasjen nedenfor - ja, da har dere faktisk lest ting som jeg har laget. ... Treffe gutter klokken fire om natten.
Jeg vokste opp i et hus med mange regler. Spesielt når det gjaldt gutter, synes jeg mine foreldre var i overkant strenge. Mens andre jenter fikk lov å sove over hos kjæresten rett som det var, var mine foreldre såpass strenge at bare det å ha en gutt sovende i samme hus som meg var fullstendig uaktuelt. Dating kunne jeg også bare glemme. De få gangene jeg skulle på dates, måtte derfor alt planlegges uhyre nøye. Jeg måtte vente til mine foreldre hadde lagt seg (og sovnet), noe som kunne være alt mellom klokken 00:00 og klokken 04:00 enkelte ganger, før jeg deretter måtte snike meg opp på badet og sminke meg, velge outfit osv, før jeg deretter måtte ned på soverommet igjen, og klatre ut vinduet. Jeg måtte også være tilbake før klokken 06:30, slik at de ikke skulle merke at jeg var borte. Med andre ord; de datene jeg dro på var aldri den klassiske turen på kino eller resturant. Det var kjøreturer i bil, og piknik på stranden med soloppgangen.

... Føre logg over hvem som skyldte meg penger.
På videregående var jeg den jenta med mest penger å rutte med. Årsaken til dette var enkelt og greit at jeg aldri egentlig brukte dem. Jeg var ikke en slik person som bare 'måtte' ha nye klær hele tiden, godteri, parfyme eller alkohol. Så jeg sparte pengene mine, og lånte dem isteden ut til andre som trengte det. Dette førte jeg altså logg over, rett og slett fordi jeg var grådig lei av folk som 'glemte' at de hadde lånt penger. Jeg mente på denne tiden at dette var et veldig smart trekk av meg. I ettertid innser jeg at jeg antagelig fremsto som en dritt.

... Digge Paris Hilton.
 Hvilken blond selvbruningsbimbo hadde vel IKKE et girlcrush på Paris Hilton i 2006? Hun var hottere enn lava!

... Skrive en blogg alle snakket om.
Jeg har skrevet blogg i mange år. Også da jeg var seksten. På den tiden var jeg tvunget til å forkorte navnene til venninnene mine ned til forbokstav, ettersom søsken og foreldre til de involverte stalket bloggen for å finne ut hva vi drev med. Jeg fikk smertelig erfare at også flere av skolens lærere leste bloggen. 

HVA OVERRASKET DEG MEST,
OG HADDE VI EVT NOE FELLES?


6 kommentarer


Snorre Røed

14.01.2017 kl.23:26

Hei. Artig side. Liker tegneserie-themet. Hadde jo vært fint med et bilde av deg også ikke kun dukkene

Mvh Snorre

Jessica Waldorf

16.01.2017 kl.00:24

Snorre Røed: hei. Jeg takker og bukker for komplimentet, selv om jeg mistenker du muligens var full da du skrev det. Her er det ingen bilder av dukker, men voldsomt mange bilder av meg selv :)

15.01.2017 kl.10:53

Blir det ikke beregnet som overvåking om lærerene dine følger med på hva du gjør igjennom bloggen din? Er ikke det ulovlig?

Jessica Waldorf

15.01.2017 kl.11:03

Anonym: litt usikker der..

Luna Helene

15.01.2017 kl.18:14

Jeg holder meg unna solen, men jeg har aldri brukt selvbruning. Foretrekker å være blek, haha. Jeg går også nesten aldri i bukse, men heller skjørt og kjoler.

Og jeg husker historien om lille Amy! Jeg leste den på Nettby og husker jeg syntes den var så trist at jeg delte den med alle jeg kjente på MSN. Det er veldig rart å tenke på at du skrev den, og jeg leste den mange ganger i 2007-2009-tidsrommet.

Jessica Waldorf

16.01.2017 kl.00:41

Luna Helene: foretrekker igrunn å være blek jeg også, men gjorde ikke det som sekstenåring. Haha. :) lille amy skrev jeg basert på egen oppvekst da jeg gikk på barneskolen, og la den vel først ut på nett i 2004 tror jeg (da jeg var 14). Derfra havnet den altså på nettby, og litt rundt omkring. Finnes også flere forskjellige versjoner av den, har jeg fått med meg. Noen har lagt til mer, andre har fjernet noe, eller omskrevet. Hyggelig å høre at du likte den i alle fall :)

Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits