Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


En midlertidig familie


Kategori: Blogg // 17.01.2017 kl.13:18 // 3 kommentarer
I en lengre periode har vi passet på Gråpus, avbildet ovenfor. I løpet av denne tiden har han funnet seg til rette sammen med både oss og de andre kattene, og jeg glemte nok etterhvert litt bort at han ikke skulle være hos oss for alltid. At vår lille familiesituasjon kun var midlertidig.

I går var det på tide å levere ham tilbake til sin rettmessige eier, noe som selvfølgelig var litt vemodig. Samtidig er det godt å vite at han er der han trives best.

Så nå har fire katter blitt til tre, og jeg lurer på om jeg ikke skal forsøke å overtale mannen til å gå til anskaffelse av en til. En rasekatt, kanskje? Jeg tenker Maine Coon, Savannah eller Ragdoll.
 


3 kommentarer


Jules

18.01.2017 kl.12:14

Fiin pus!:D Men åh, vær så snill å ikke kjøpe en rasekatt.. Er så mange hjemløse katter der ute fra før, særlig voksne! Kan anbefale det på det sterkeste, de blir ofte ekstra kosete og elsker sitt nye hjem og slavene sine

Jessica Waldorf

18.01.2017 kl.14:15

Jules: Det har du veldig rett i! Får høre med mannen, så ser vi hva det blir til! :)

Elin

19.01.2017 kl.06:41

Har en main coon selv, de er veldig fine! Men vær forsiktig med hvem du kjøper av, de er veldig "ihjelavlet" dessverre.. mange har problemer med øynene :/

Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits