Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Da ønsker vi enda en baby velkommen i familien


Kategori: Blogg // 23.01.2017 kl.18:42 // 9 kommentarer
"Hei! Da er fødselen i gang", sto det på en tekstmelding som tikket inn litt over klokken fem lørdag morgen. Den var fra mamma. Jeg la fra meg telefonen igjen. Jeg var for trøtt til å komme på noe fornuftig å svare, og da kunne jeg vel like gjerne la være. Klokken 05:25 så han dagens lys, den lille verdensborgeren. Sønn av Leif og Renate - min storebror og hans fru.

Brått har jeg altså blitt tante. Det er andre gang for meg, men fremdeles like stort. Jeg gleder meg allerede til å møte familiens nyeste - og yngste - tilskudd, selv om det antagelig blir en stund til. Dèt er ulempen med å ha familien spredd i diverse hjørner av landet; avstanden blir såpass stor at man ikke bare kan hive seg i bilen om det er noe. I dette tilfellet er det snakk om en ti timers kjøretur - tyve timer, om vi regner tur retur. Det koster, både av tid, energi og penger, og må derfor planlegges på forhånd.
 Skjebnen ville det dessuten slik at lillegutt ble født dagen etter at hans egen mor fylte år - en årsdag jeg fullstendig glemte å gratulere med, ettersom jeg og Espen befant oss hjemme hos hans mor for å feire forlovelse akkurat den dagen.

I dag er det i alle fall mandag, og jeg har prestert å drite meg ut i eget byggefelt. Jeg var ute og gikk dagens andre gåtur med Ronja (hunden) da jeg så en bil som lignet Espens komme kjørende ned bakken. "Oi, er han tidlig hjemme?", tenkte jeg for meg selv, og bestemte meg for å gå ham i møte slik at jeg kunne sitte på hjem igjen. Akkurat idet øynene våre møttes, oppdaget jeg at det slett ikke var Espen bak rattet. Faktisk var det ikke noe mannfolk i det hele tatt, men derimot ei jente som mildt sagt så noe ukomfortabel og forvirret ut. Så da sto jeg der med bikkja, da, og forsøkte så godt jeg kunne å late som om jeg slettes ikke hadde vært på vei bort for å sette meg i bilen.Mens jeg sto der og så dum ut oppdaget jeg ved ren tilfeldighet himmelen, og brått var det hele glemt. Jeg og Ronja snudde på hælen og gikk hjemover. Etter å ha sluppet henne inn skyndte jeg meg ut med kameraet for å forevige himmelen.

I bunnen av bakken møtte jeg Espen. Den ekte Espen denne gangen.


9 kommentarer


http://hevhodet.blogg.no/

23.01.2017 kl.20:02

Så koselig :) nydelige bilder forresten :)

Jessica Waldorf

23.01.2017 kl.20:08

http://hevhodet.blogg.no/: tusen takk for det:)

mette

24.01.2017 kl.00:13

Har også opplevd det samme som du flere ganger,og det er så

Piiiiiinlig!

Fine bilder du har tatt-;)

Jessica Waldorf

24.01.2017 kl.01:11

mette: takk for det:) og jepp, dritkleint ??

Hei

24.01.2017 kl.12:21

Når kommer innlegget om forlovelsen? :-)

Jessica Waldorf

24.01.2017 kl.14:19

Hei: Hei! Jeg vet ikke ennå, har ikke satt noen dato på det :)

Alexandra

24.01.2017 kl.14:09

Jeg har tilogmed satt meg INN i feil bil, to ganger 🙈 Den ene gangen satt det en mann der, den andre gangen var bilen tom 😄

Jessica Waldorf

24.01.2017 kl.14:20

Alexandra: hahaha, nei så kleint xD Hva skjedde videre?

Alexandra

24.01.2017 kl.18:34

Gubben bare lo, tok det pent.. holdt på å le meg ihjel selv da 😂 Moren min satt i bilen vedsiden av , og lo mest av alle !

Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits