Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Et lite spørsmål til dere


Kategori: Blogg // 30.01.2017 kl.23:03 // 6 kommentarerDet ringer i ørene. Det klør i halsen. Det koker i toppen, og det gjør vondt i omtrent femten forskjellige kroppsdeler. Jeg trekker pusten. Luften kjennes som støv. Nesa er tettere enn sluket på badet. Det er for varmt inne, og det er for kaldt ute. Og så er det plutselig for kaldt inne, og alt for varmt ute. Det er vinter, det har snødd, det er slutten av januar, og forhåpentligvis snart slutt på feberen også. Jeg sitter med bena i kors i senga. Med dyna over meg, og Kåre ved siden av meg. Kåre er katt nummer tre her i huset. Han er stor og hårete, med hvit og grå pels. Vi kaller ham bare Pus.

Vi har fått oss ny sofa. Den er litt som Kåre. Stor og grå. Heldigvis ikke hårete. Den heter Boston. Ikke det at vi er et slikt sært fjortispar som gir navn til alle husets eiendeler, eller noe. Navnet er bestemt av sofaens produsent. Boston har avtagbare trekk som kan vaskes, i motsetning til vår gamle sofa som vi måtte kvitte oss med etter at Kåre pisset i den. Nytt fryseskap har vi også fått oss, så nå har vi plass til alle de tingene vi alltid hamstrer opp på tilbud. Pizza, for eksempel.

I skrivende stund sitter jeg og grubler litt. Jeg har jo, opp igjennom, hatt  fryktelig mange temablogger. Jeg har denne, som i bunn og grunn bare handler om meg selv, og så har jeg Ungdomsprat, som fungerer som en slags tips-blogg for ungdom. Tidligere har jeg hatt temablogger om paranormale vesener, om konspirasjonsteorier, og how-to-guider. Jeg har også hatt en dyrevernsblogg. Jeg har mange forskjellige interesser, og mange ting jeg egentlig kunne tenke meg å skrive om, men jeg har verken tid eller ork til alt. Så mitt spørsmål til dere lesere er;  hva er dere egentlig interessert i å lese om?


6 kommentarer


Inosc

31.01.2017 kl.00:22

Ikke ta meg som en totalt stalker nå, men du fascinerer meg og jeg liker å lese det du skriver. Om deg selv, tips, how to, og dyrevern. Tanker og hvordan du ser på verden. Kjenner meg igjen i mye og du skriver veldig bra. ^^

Jessica Waldorf

31.01.2017 kl.01:21

Inosc: omg stalker-alert!! :O haha neida! ^^ men tusen takk for komplimenter. Hyggelig å høre at du liker det du leser :)

Tonje

31.01.2017 kl.01:09

Deg, dårlige opplevelser, gode opplevelser, hva du spiser, hva du ikke spiser, hvordan du har det og alt mulig rart.

Jessica Waldorf

31.01.2017 kl.01:21

Tonje: takk for gode tips :)

Janne

31.01.2017 kl.08:36

Dine tanker om kroppsdebatten hvor kristin og sophie har deltatt i

Jessica Waldorf

31.01.2017 kl.08:39

Janne: den har jeg ingen kjennskap til. Fortell mer?

Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits