Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


All these shapeshifters ...


Kategori: Blogg // 31.01.2017 kl.14:54 // 4 kommentarer
I dag viste gradestokken minus femten. Så kaldt har det ikke vært på lenge. Ny, uskyldsren hvit snø har lagt seg over den gamle, skitne. Den skjuler den glatte isen. Det gule hundepisset. Fotsporene til fuglene som våget seg ut litt for tidlig, kattene som lusker rundt, og menneskene som går til fots. Den skjuler mye. Men jeg vet det ligger under der, likevel. Og leter man langt nok, graver man hardt nok, forbi snøen og isen, de fine snøkrystallene og de harde isklumpene, så finner man våren. Kanskje.Noen ganger tar jeg meg i å tenke på akkurat dèt. Alt det hvite. Alt det kalde, frosne, som skjuler så mye, og gjør verden litt lysere. En dag skal det bli til vann, alt sammen. Smelte og renne tilbake dit det kom fra. Til jorden. Til elver og bekker, og hav. Og vi skal svømme i det. Vi skal bade og plaske i det. Det skal gi liv til blomster og trær, til busker og gress. Til fisk og krabber, og sjøstjerner og sjøhester. Før det kommer tilbake til oss ved slutten av året igjen, og hele prosessen gjentas.Hvem vet hvor vi er innen den tid? Henger vi fremdeles med de samme menneskene? Bor vi fremdeles på det samme stedet? Er vi i den samme situasjonen, har de samme tankene og følelsene?

Elleve måneder frem i tid, og alt kan forandres i løpet av èn av dem.Alt vi vet, er at det skal komme en vår. Det skal komme en sommer, en høst og en vinter. De fire årstider. De tolv måneder.

 Jeg kan ikke vite hva som skjer i morgen. Jeg kan ikke vite hva som skjer neste uke, neste måned eller neste år. Jeg kan ikke vite hvem jeg vil bli kjent med i løpet av denne tiden, eller hvem jeg vil miste. Hvilke dører som vil åpne seg, og hvilke som eventuelt vil lukkes.

Men jeg vet at så lenge det er en soloppgang, vil det bli en solnedgang. Så lenge det er en dag, vil det bli en natt. Så lenge det er en vår, vil det bli en sommer. Så lenge det er en høst, vil det igjen bli vinter.

Og jeg finner trygghet i å vite at ingenting som er skapt i vår verden noen gang forsvinner. Det bare endrer form.


4 kommentarer


Tina

01.02.2017 kl.12:45

fantastiske bilder!

Jessica Waldorf

01.02.2017 kl.13:19

Tina: tusen takk! :)

06.02.2017 kl.14:15

Du er faktisk sinnsykt pen uten sminke!

Jessica Waldorf

06.02.2017 kl.15:21

Anonym: tusen takk for det, snille deg! <3

Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits