Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Kjære Anna Rasmussen


Kategori: Blogg // 08.02.2017 kl.21:19 // 18 kommentarer


Det er ingen hemmelighet for de fleste av dere at jeg tidligere har vært svært stor i kjeften. Jeg har aldri direkte mobbet noe menneske, men jeg har ofte brukt bloggen til å skrive krasse innlegg. Jeg har hengt ut mang en blogger for å stjele innlegg fra bloggen min og legge adressen min i spamfilteret sitt, og på den måte håpet at det skulle komme opp og frem i lyset, og at den / de det gjelder skulle beklage seg. For stjeling er ikke greit. Ikke i butikken, og ikke på blogg. Især ikke dersom den som stjeler utgir det de har stjålet for å være sitt eget og tjener gode penger på det. Ingen navn skal nevnes i dette innlegget, men la meg si det slik; man er ikke veganer om man kjøper dyre merkevesker laget av skinn, og man er ikke miljøvennlig om man reiser på fire-fem-seks-åtteognitti flyreiser i året. Uansett hvor mange slike innlegg om dyrevern, miljøvern og dyretesting enkelte bloggere klarer å stjele fra andre, vil det likevel skinne gjennom at det ikke egentlig er 'dem'.

Men nok om det.

Andre ting jeg har brukt bloggen min til, er å komme med meninger. Spesielt er det èn gruppe mennesker jeg har skrevet flere, noen nokså krasse, innlegg om. Den gruppen er unge mødre. Jenter i ungdomsskolealder som ender opp gravide. Jeg har aldri ansett meg selv som en særlig fordomsfull person, men når det kom til hvorvidt unge jenter under myndighetsalder kunne klare - eller i det hele tatt burde - oppdra et barn, ja, der legger jeg meg flat og sier at jeg har vært direkte pissnegativ, fordomsfull og stygg i kjeften. I bloggverden har Anna Rasmussen blitt selve symbolet på unge mødre, og selv om jeg aldri har skrevet noe innlegg om henne direkte, forstår jeg godt at flere av innleggene mine likevel har kunnet bli tolket slik. Dèt er også årsaken til at jeg endte opp i krangel med Anna for noen års tid tilbake.

Jeg har imidlertid vokst av meg disse fordommene - eller blitt motbevist, er det kanskje riktigere å si - og er ikke interessert i å ha fiender, verken på privaten eller i bloggmiljøet. Jeg vil ikke at noen skal tenke på meg som "hun jævla fitta med den store kjeften", bære nag til meg eller hate meg for ting jeg har sagt eller gjort tidligere. Jeg vil at folk skal vite at jeg ikke er den personen lenger, noe som også er årsaken til at jeg skrev blant annet dette innlegget. Jeg innser at jeg aldri kan ta tilbake ting jeg har sagt eller skrevet. Alt jeg kan gjøre er å slette innleggene, be om unnskyldning til dem som har følt seg krenket av det jeg tidligere har skrevet, og håpe at de vil være villig til å legge det hele bak seg. Derfor tok jeg også kontakt med Anna direkte på facebook for et par dager siden, og skrev følgende:

Hei Anna.
Jeg vet ikke om du husker meg, men vi hadde en slags krangel for noen års tid tilbake hvor det ble slengt mye stygt fra begge parter. Jeg var ei fitte, rett og slett, og det beklager jeg sterkt for. De tingene jeg skrev var unødvendig av meg, og jeg skammer meg over hvor barnslig jeg var. Jeg håper likevel at du ikke bærer nag, og at du kan tilgi.

Den siste tiden har jeg begynt å lese bloggen din, og må si jeg liker den godt. Du er flink til å formulere deg og få frem hvor glad du er både i Jan og barna. Jeg er imponert over hvordan du, som hadde alle odds mot deg, har klart å komme såpass langt som det du har gjort i såpass ung alder, og beundrer deg for hvordan du klarer å sjonglere en hverdag som kjent blogger, med tilværelsen som trebarnsmamma og kjæreste. 


Jeg skrev også et par ord til, uten at det kanskje er nødvendig å gjengi dem her, av hensyn til blogginnleggets lengde. Om Anna er villig til å tilgi vet jeg ikke. Hun har verken sett eller svart på meldingen. Men så har jeg i alle fall bedt henne om unnskyldning - og det er da noe.


18 kommentarer


Malin Vedaa

08.02.2017 kl.22:44

haha, hadde et innlegg om anna idag jeg også. Elsker rosafargen på bloggen din. Bra skrevet :-)

Jessica Waldorf

08.02.2017 kl.22:58

Malin Vedaa: hei! Takk for det! Og ja, jeg leste faktisk innlegget ditt for litt siden! Veldig bra skrevet, og egentlig veldig enig, også. :)

Dazzy

08.02.2017 kl.23:58

Godt skrevet!

Jessica Waldorf

09.02.2017 kl.00:02

Dazzy: takk for det:)

09.02.2017 kl.12:02

Du har aldri direkte mobbet noen... vell vell... du har da mobbet meg! For å spole tiden tilbake så skjedde dette under en diskusjon, om dyremishandling og hva som skjer i det norske landbruk. Der du faktisk rettet ditt sinne mot mine skrivefeil! Så jo du har mobbet!

Jessica Waldorf

09.02.2017 kl.13:16

Anonym: Ok, 2 ting:

1) slå opp ordet mobbing i en ordbok, er du grei. Det å påpeke en skrivefeil er på ingen måte det samme som å mobbe.

2) om det virkelig er slik at du mener jeg har mobbet deg, og hendelsen faktisk har funnet sted andre steder enn i ditt eget hode, er det jo en smule mistenkelig at du kommenterer anonymt, slik at det er umulig for verken meg eller leserne mine å finne ut hvem du er og hvorvidt dette faktisk stemmer...?

09.02.2017 kl.14:55

Gå tilbake i bloggen din du, så ser du selv hva du skreiv... om du ikke har slettet det! Og det du skreiv der var MOBBING! Beskylder da ikke folk for noe dem ikke har gjort, har samvittighet jeg også!

Jessica Waldorf

09.02.2017 kl.19:55

Anonym: dette blir for dumt. Jeg vet allerede at jeg ikke har mobbet noen. Om DU skal påstå noe annet, så får DU bevise det. Jeg gidder ikke gå gjennom hele bloggen min uten engang å vite hva jeg leter etter, fordi du nekter å fortelle meg nøyaktig HVA du beskylder meg for å ha sagt / skrevet til deg, eller i det hele tatt fortelle meg hvem du er.

12.02.2017 kl.07:50

Nå har jeg sett etter dette innlegget ditt, men det er nok slettet. Eller rettere sagt, den bloggen er slettet! Så da går det ikke å bevise det, men som jeg skreiv på torsdag, så beskylder jeg ingen for ting dem ikke har gjort! Men du får tru hva du vil, så vet jeg hva som faktisk er fakta! Husker det som om det var i går!

Jessica Waldorf

12.02.2017 kl.11:37

Anonym: du husker det som om det var i går, men klarer likevel ikke fortelle meg hva jeg angivelig skal ha skrevet, hvilket innlegg det var, og nå mener du attpåtil at du ikke engang husker hvilken blogg det var på? Det er jo tydelig at du lyver. Hva er det egentlig du forsøker å oppnå?

12.02.2017 kl.18:05

Jeg lyver faktisk ikke! Men du har hatt flere blogger, hvordan i helvete mener du at en burde huske HVEM blogg det er! Går du rundt å husker på alt? Tviler!

Jessica Waldorf

12.02.2017 kl.18:16

Anonym: HVILKEN. Det heter HVILKEN.

Og ja, når du beskylder meg for å bedrive mobbing og legger ut i det vide og brede om hvor mye det har påvirket deg, og du attpåtil påstår du "husker det som om det var i går", så regner jeg med at du husker hva jeg angivelig skal ha skrevet, og hvor.

Men nei, du husker ikke hvor, og du vrir deg unna spørsmål om hva jeg liksom skal ha skrevet.

Forstår ikke hva du forsøker å oppnå med denne løgnen din.

12.02.2017 kl.20:07

Se der ja... du måtte bare påpeke isteden for og la det være... du må virkelig ha et perfekt liv...

Vrir meg ikke unna! Det du skreiv til MEG var at jeg burde gå skolen igjen for jeg skreiv som en 10 åring! Og at grammatikk var ett fremmedord for meg! Og alt dette kom du med, bare forde jeg ikke var enig i det du mente om norske bønder og husdyrhold! Og jeg påstår ikke, jeg husker det!

Og igjen, dette er IKKE løgn!

Jessica Waldorf

12.02.2017 kl.20:29

Anonym: jeg irettesetter deg. Det gjør de på skolen også, dersom man skriver feil. Men det er mobbing vi snakker om nå. Du sier jeg har mobbet deg. Men hvor, når og med hva, kan du altså ikke si. Eller huske. Slutt å vri deg unna spørsmålet, eller drit i å komme med sånne dumme løgner i utgangspunktet.

12.02.2017 kl.21:28

Du har på ingen måte noe rett i å irettesette meg på noen måte! Jeg lyver ikke! Og ikke vrir jeg meg unna! Og jeg har forklart deg flere ganger, at det innlegget PÅ den bloggen ikke eksisterer lenger! Jeg har leitet etter det innlegget, men når bloggen mest sannsynlig er slettet, så kan JEG IKKE bevise deg hvem innlegg eller hvem blogg det innlegget er skrevet på!

Jessica Waldorf

12.02.2017 kl.21:33

Anonym: * hvilket innlegg. * hvilken blogg.

Marie

14.02.2017 kl.22:07

Hahahaha, til personen over 😂😂😂 Dagens ☆

Jessica Waldorf

15.02.2017 kl.01:07

Marie: haha xD

Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits