Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Lukten av glemte barndomsminner


Kategori: Blogg // 13.02.2017 kl.13:35 // Ingen kommentarer
I anledning morsdagen tok jeg og min forlovede turen til moren hans, hvor vi blant annet fikk med oss finalen av kjendisfarmen. Jeg ser egentlig ikke på farmen, men kjendisfarmen har jeg faktisk fått med meg tre episoder av, noe som er veldig mye til å være meg. For de av dere som husker, boikottet jeg tv2 for noen år tilbake, på grunn av mengden med dyredrap - og dyremishandlingsprogrammer.  Den dag i dag har jeg faktisk ingen kanaler på tv'en, og lever godt på netflix. Der slipper man dessuten reklame, noe som passer meg ypperlig. Og så koster det jo faktisk bare en hundrelapp i måneden.

Det begynner å bli påskevær her på Gol, noe som gleder meg stort. Lukten av glemte barndomsminner fyller luften. Minner om den gangen jeg var 3-4 år gammel, og lekte med den smeltende snøen på en ellers grusete asfalt, på en gård langt pokker i vold. Egentlig var det ikke noen gård, heller, for de hadde ingen gårsdyr. Kun hunder. Ei schäfertispe som het Gemini, og valpene hennes. Det er rart hvordan en lukt, eller et syn - et syn av solen som skinner på smeltende snø - kan minne meg om ting jeg egentlig ikke burde være i stand til å huske i utgangspunktet.

Det får meg til å lure på hvor mange andre minner jeg har fra samme tidsperiode, som simpelthen har gått i glemmeboksen. Hvor mange ting som har hendt i tiden før og etter, som jeg har glemt. Hvor mange mennesker jeg har møtt, hvor mange steder jeg har vært, hvor mange ting jeg har sett, hvor mye jeg har følt, tenkt og undret meg over, som jeg ikke lenger husker. Og det får meg til å lure på om disse minnene vil komme tilbake til meg en dag, ved synet av noe helt alminnelig.

Som snøen som smelter i solen, og vannet som renner ned på asfalten.
 


0 kommentarer


Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits