Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Hvordan èn mann reddet hele dagen


Kategori: Blogg // 15.02.2017 kl.10:14 // 6 kommentarer

Noen ganger våkner man opp og bare vet at det kommer til å bli en dårlig dag. Jeg, for min del, begynte å ane det da jeg våknet klokken 02:00 natt til tirsdag fjortende februar av at noen tok i dørhåndtaket og forsøkte å komme inn. At Kåre (katta) kan åpne dører er noe jeg har lært for lenge siden, men jeg får fremdeles hjertet i halsen i et par sekunder dersom jeg skulle våkne av at håndtaket går ned midt på natten. Espen, på sin side, sover seg gjerne gjennom det hele uten problemer.

Jeg våknet klokken to om natten, og det var Kåre som ville inn. Deretter ble jeg liggende en stund og forsøke å sove igjen. Jeg hadde akkurat begynt å gli sånn halveis over i drømmeland, da han, med god hjelp av Ronja, overtok plassen min. Espen lå på tvers i sengen, så det var egentlig ikke andre steder å flytte dem, heller. Det endte med at jeg la meg på sofaen. Jeg hadde akkurat sovnet da Kåre igjen vekket meg igjen. Denne gangen fordi han ville ut. Klokken var på dette tidspunktet rundt tre, og jeg begynte å bli smålig gretten. Etter å ha sluppet masekatta ut igjen, la jeg meg tilbake på soverommet.

Jeg var halveis i koma da Espen dro på jobb. Klokken ni sto jeg opp, hoppet i dusjen - og fikk omtrent tretti sekunder med varmtvann før det brått skiftet. Med håret innklint i balsam hadde jeg i grunn ikke annet valg enn å holde ut det kalde vannet, men jammen ble det fart på meg. Det er rart hvor rask man kan være når det virkelig gjelder.

Klokken var blitt 15:55 da jeg bestemte meg for å lage vafler til mannen kom hjem. Det var tross alt Valentines day. Som tenkt, så gjort. Vaflene var ferdig, og klokken var blitt to minutter over fire da jeg ringte for å høre om det var lenge til han kom hjem. Han var på jobb, sa han, men kom snart. De neste timene ringte jeg mange ganger, da det viste seg at bilen ikke ville starte. Klokken 19:42 hadde han endelig fått start på den og var på vei hjem.

Jo, jeg hadde omsider slått meg til ro med det unektelige faktum at hele dagen var en skikkelig møkkadag.


Men så kom han, da, dere. Med rosebukett i hånden, og favorittgodiset mitt i handleposen. Og brått var ikke dagen så ille likevel. Vi dro på butikken, jeg fikk velge hva jeg ville ha til middag, og han laget den. Med levende lys på bordet, Z nation på tv-skjermen, god mat, og verdens beste mann, ble det en veldig fin kveld likevel ♥.


6 kommentarer


Dazzy

15.02.2017 kl.10:55

Bra det endte godt!

Jessica Waldorf

16.02.2017 kl.12:51

Dazzy: :D

dreamofstyle

16.02.2017 kl.12:16

Må bare si du har et veldig fint design =)

Jessica Waldorf

16.02.2017 kl.12:51

dreamofstyle: tusen takk for det :)

Amalie

16.02.2017 kl.19:42

Så fantastisk! Når forteller du om frieriet? Er så spent på å høre. :D

Jessica Waldorf

16.02.2017 kl.20:01

Amalie: oi, crap! Det hadde jeg egentlig tenkt å gjøre på valentines day xD haha. Hmm... ;p

Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits