Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Mine favorittprodukter fra Forever Living


Kategori: Jessica anbefaler // 16.02.2017 kl.14:00 // 8 kommentarer


Jeg kan ikke annet enn å le av meg selv. I flere uker har jeg gått rundt og irritert meg over at jeg ikke finner favorittklærne mine. Kanskje ikke så rart, skulle det vise seg. I dag fikk jeg nemlig øye på bagen jeg brukte da jeg var nedover til familien i julen - og kan dere gjette hva som lå oppi? Jepp, alle klærne jeg har savnet. I tillegg til krølltang, spray og lommeboken min. Vimsete som jeg er hadde jeg glemt å pakke ut 😅...Det begynner å bli på tide med et tipsinnlegg igjen. I dette innlegget tenkte jeg derfor tipse dere om mine favoritter fra merket Forever Living. Årsaken til at ikke alle produktene vises på bildet er rett og slett at jeg har gått tom for mange av dem.
 

♥ ALOE MOISTURIZING LOTION dette er en fuktighetskrem som også kan brukes som en underlagskrem for sminke. Perfekt dersom man har dårlig tid, da den trekker raskt inn i huden uten å verken klisse, kjennes tung, eller gi en oljete overflate. Den inneholder også kollagen og elastin, som begge er proteiner som finnes naturlig i menneskehuden. Kollagen og elastin brytes ned etterhvert som vi blir eldre, og det er dette som gjør at huden ser synlig eldre ut. Ønsker man å bevare et ungt utseende, er det derfor helt avgjørende å bevare mengden elastin og kollagen, noe denne kremen bidrar til.

♥ ALOE PROPOLIS CREME er litt det samme konseptet som aloe moisturizing creme, da de begge gir fukt til huden, trekker raskt inn uten å klisse, kjennes tung eller gi en oljete overflate. Det som hovedsakelig skiller dem, etter min mening, er at aloe moisturizing creme bidrar til å bevare et ungt utseende, mens aloe propolis creme jevner ut fargeforskjeller i huden ved å dempe / fjerne rødhet.

♥ ALOE HAND & FACE SOAP Helt ærlig hadde jeg ikke store forventninger til denne såpen i det hele tatt. Jeg så for meg noe first price-lignende, med såpe som tørker ut hendene. Så feil kan man virkelig ta, dere! Denne såpen er utrolig mild og god, og det kjennes nesten som om den gir fuktighet(!) til hendene når man vasker dem. Jeg har enda ikke prøvd den i ansiktet - jeg har tidligere endt opp på penicillinkur etter å ha vasket ansiktet med håndsåpe som fjortenåring, så er over gjennomsnittet pysete der - men på hendene er den i alle fall utrolig god.

♥ ALOE LIPS Uten tvil den beste lypsylen jeg har prøvd - og jeg har prøvd en god del opp igjennom, for å si det slik. Den kan også brukes på neglbånd og kløende insektstikk.

♥ SONYA VOLUME CONDITIONER Jeg har vært tilhenger av balsammetoden i godt over et år, noe som i korte trekk betyr at man kun har sjampo i håret dersom det er skittent, og ellers kun vasker håret med balsam, da dette sliter mye mindre på håret. Sonya volume conditioner er en av de aller beste balsam'ene jeg har prøvd. Den får selv det tørreste, mest slitne, hår til å føles silkemykt og gansfullt. Jeg gleder meg like mye hver gang jeg drar hjem til familien og kan snylte litt av denne (veldig voksent, jeg vet..). Det eneste man må passe på, er å ikke ha den i hodebunnen da mengden fuktighet fort kan få håret i hodebunnen til å se fett ut. På resten av håret, derimot, er den helt magisk!HVILKE ER DERES FOREVER-FAVORITTER?

Forever Living's produkter selges av forhandlere. Du kan klikke her for å finne din nærmeste forhandler.


8 kommentarer


finnebalansenilivet

16.02.2017 kl.14:13

Flotte tips :) Jeg er kjempeglad i aloe vera, men lurer på om du har formening om disse produktene kan brukes for en som har sensitiv hud? :)

Jessica Waldorf

16.02.2017 kl.14:24

finnebalansenilivet: Det tør jeg ikke uttale meg om, dessverre. Har sensitiv hud selv, og har aldri reagert på dem. Vet også at de fleste produktene er beregnet på alle hudtyper, deriblant sensitiv. Samtidig, om man søker litt på nett, er det mange som HAR reagert. Så det er nok et sjansespill.

lisarorvik

16.02.2017 kl.14:19

Så gode favoritter :)

Jessica Waldorf

16.02.2017 kl.14:24

lisarorvik: så hyggelig at du likte innlegget :)

maja

16.02.2017 kl.17:27

Jeg har slitt med sensitiv og noe uren hud i mange år, hand&face soap er gull verdt! Den fjerner så og si alt av sminke og hverken irriterer eller tørker ut huden min. Jeg kan endelig skilte med ren og frisk hud:) Ellers er propolis på delt første plass!

Vet at mange elsker hudserien til Sonia, men her reagerer min hud:/

(Har ikke hatt noen effekt av den alovera-gelen som man skal drikke, men Argi+ må jeg si har overrasket meg! Merker ikke særlig til den umiddelbare energi-boosten som de fronter den med, men den er perfekt for trenings restitusjon)

Jessica Waldorf

16.02.2017 kl.19:44

maja: Tror jammen jeg skal teste hand&face i ansiktet selv neste gang jeg får kloa i den. Ble inspirert (om det går an å si?) av det du skrev, og håper jeg blir like fornøyd som deg! :)

17.02.2017 kl.11:37

Er disse produktene gode for tørr hud? 😊

Jessica Waldorf

17.02.2017 kl.12:40

Anonym: Jeg synes i alle fall det :)

Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits