Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


En verden av kloner


Kategori: tanker og meninger // 16.02.2017 kl.19:11 // 6 kommentarer


En enkelt layout. Reklamebanner øverst og nedover langs sidene på det hvite, digitale arket. En header med et bilde og navn. Videre nedover er en stor, sort overskrift. Skriftstypen er den samme som den du leser i avisen, som er den samme som den du leser i blader, som igjen er den samme som den du leser i online artikler. Mellomrom. Dato og kategori i mindre skrift. Deretter begynner innlegget. Skriftstypen er Times New Roman. Størrelse 12. Fargen er sort.

Der står hun. Med hodet på skrå, så håret ser en anelse lengre ut. Blikket i retning av kameraet. Haircaretablettene i hånden. I teksten forteller hun informativt at håret har vokst 3-4 centimeter per måned etter at hun begynte med tablettene. At de gir ekstremt god effekt, og at håret aldri har vært så tykt og langt som det er nå. Og så har hun lagt ved en link hvor du selv kan bestille.

Til daglig bruker hun extensions. Det vet du, fordi hun selv har skrevet og anbefalt det. De lange, flotte øyenvippene er extensions, de også. Hun har skrevet om dem tidligere. Selv neglene hennes er påsatt. 

Der er hun;

bloggeren.Teksten ovenfor kunne beskrevet hvem som helst av Norges største bloggere. I alle fall nesten. Det kunne vært Sophie eller Andrea. Men det kunne like gjerne vært Therese, Kristina eller Ida. Kanskje er det Marthe. Det er ikke godt å si. De har blitt så like, alle sammen. De samme sponsede produktene, skrevet på samme tidspunkt, med nesten identiske setninger. Selv poseringene er like.

Jeg liker å bla i arkivet til Therese, Andrea og Marthe. Liker å lese om den tiden da de oppdaterte flittig, gjerne flere ganger om dagen. Den gangen innleggene var personlige, og innholdet originalt. Den gangen blogging var gøy.

Nå har det blitt jobb. De har lært å drive business.

Nå har de blitt kloner.

Av hverandre.


6 kommentarer


Laila Marina

16.02.2017 kl.19:32

Kjenner jeg er litt enig med deg. Ofte så føles det ut som bloggerer bare blogger for å blogge. Jeg elsker de innleggene som det skinner igjennom er skrevet fordi noen ønsker å formidle noe. Jeg syns fortsatt sophie elise sin blogg er gøy å lese :)

Jessica Waldorf

16.02.2017 kl.19:42

Laila Marina: Ja, de innleggene som det skinner gjennom at er skrevet for å formidle noe, er absolutt de beste innleggene. Engasjement er så utrolig viktig! :)

Alexandra

16.02.2017 kl.20:18

Jeg er ikke alltid enig i det du skriver (det hadde vært kjedelig, ikke sant ? :) Men ofte ! Og jeg elsker at du skiller deg ut , og er DYKTIG til å skrive ! Du kunne utgitt bok - hvorfor ikke prøve ??

Hva synes du om Enja Kjeldsen sin blogg , og Tuva Willassen ?

Jessica Waldorf

16.02.2017 kl.20:38

Alexandra: takk for det <3 en bok vil jeg nok aldri klare å skrive, dessverre. Alt for mange idéer og tanker i hodet på en gang, som gjør at jeg aldri kommer særlig langt før jeg vil begynne på noe helt annet.

Har aldri hørt om verken Enja eller Tuva, så blir vanskelig å uttale meg der. Har du linker så jeg kan ta en titt?:)

Alexandra

16.02.2017 kl.21:38

Selvbiografi!🙂

enjakjeldsen.blogg.no

tuvaw.blogg.no

Jessica Waldorf

18.02.2017 kl.12:26

Alexandra: tja, kanskje. :) Takk for linker :)

Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits