Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


11 låter og historien bak dem


Kategori: om meg // 17.02.2017 kl.15:43 // Ingen kommentarer
♥ BABY ALICE - PIÑA COLADA BOY

Da jeg flyttet til Noresund i 2010 fikk jeg fort god kontakt med jenta som leide i etasjen over oss. Hun het Marlen og det var ikke rent sjelden at denne låten gikk på repeat hjemme hos henne når det var fest, altså sånn ca annenhver helg og onsdag.


♥ LIL WAYNE, WIZ KHALIFA M.FL. - SUCKER FOR PAIN
Denne låten hørte jeg og Espen mye på de første ukene vi var sammen.

♥ KICK - FEST HOS MIG - LASER INC - HANDS UP REMIX
Det var den tjuefjerde september 2009, nittenårsdagen min. Tine og Kim, mine to til-og-fra-venner, hadde nettopp skaffet seg leilighet i Arendal sentrum, og i anledning nittenårsdagen min bestemte de seg for å holde fest i heimen. Jeg fikk ei flaske sprit i bursdagsgave, og denne låten gikk på repeat hele kvelden. 

♥ MANIAN - WELCOME TO THE CLUB - NIGHTCORE EDIT
Året var 2009. Et par minutter før jeg skulle på bussen til Oslo i forbindelse med en photoshoot (ikke spør..), spurte jeg en random fyr på MSN om han var interessert i å treffes etter shooten. Rett og slett fordi jeg ikke kjente noen i Oslo, og ville ha noen å vente på bussen hjem igjen sammen med. Vi utvekslet telefonnummer, og så skulle vi bare ringes. Etter shooten ringte Christian, som han het, og vi gjorde forsøk på å finne hverandre. Han og kameraten hans kom i bil, jeg vandret forvirret rundt på St. Hanshaugen til fots, i høye hæler. Det var blitt sent, bussen min hadde gått for lengst, og jeg forbedredte meg på å måtte ringe taxi og tilbringe natten på Oslo bussterminal. Men neida. Heldigvis for meg fant vi hverandre til slutt, og Christian dro meg med på fest hos Martin og Vero på vinterbro. Denne låten ljomet ut av høytalerne da vi kom, og ble spilt samtlige ganger utover kvelden. Christian og jeg ble sammen senere samme kveld, og holdt sammen i to uker. Han var imidlertid hjemme i Hamar mesteparten av tiden, så det ble Martin og Vero jeg tilbrakte mest tid med.

♥ BASSHUNTER - BOTEN ANNA - RADIO EDIT
"Seriøst, for en teit sang. Å synge om en båt?", sa Julie til meg på juleballet. "Det er ikke en båt, men en bot", sa jeg, "en sånn datarobot-greie". Denne låten ble spilt idet jeg ankom juleballet på strand hotell i julen 2006. Et juleball jeg forøvrig bare kunne spart meg for å dra på. Jeg tror nok den eneste grunnen til at jeg faktisk husker dette, er fordi jeg hadde et megacrush på Jonas Altberg - alias Basshunter - på den tiden og det at låtene hans ble spilt noe som helst sted var et slags høydepunkt for meg.

♥ DJ IRONIK - STAY WITH ME
I månedene før hun tok livet sitt i 2008, var det denne låten min venninne A ble helt opphengt i. Den gikk på repeat konstant, og hun skrev teksten dens både i kladdebøker og i tekstmeldinger. 

♥ JESSIE J - FLASHLIGHT
Dette er den første låten Espen sendte meg på facebook, før vi hadde blitt ordentlig sammen.

♥ DEAD BY APRIL - ANGELS OF CLARITY
Det var min eks som introduserte meg for dette bandet rundt år 2010. Da det ble slutt mellom oss i august 2015 var dette den siste låten som ble spilt før jeg var fremme ved bussen som jeg skulle ta videre til mine foreldre, så han kunne få litt avstand.

♥ LEO, PETE COTTRELL - HELLO (METAL COVER)
Denne hørte jeg for aller første gang på en hjemmefest hos Pæddings, og likte den såpass godt at jeg måtte ha den selv.

♥ DROWNING POOL - WE ARE THE DEVIL
Denne låten har jeg hørt på sikkert tusenogfemti ganger siden den kom ut, og det var også denne jeg hadde i headsetet da jeg skulle til sverige med mamma for en stund tilbake. Jeg skulle bare plugge inn laderen, jeg, men plutselig endte musikken min opp med å komme ut av høytalerne på mammas bil isteden. Og mamma har volumet HØYT når hun hører på nyhetene, skal jeg si dere! Jeg ler meg ihjel!

♥ HATEBREED - DESTROY EVERYTHING
Denne låten gikk på repeat i seksti minutter hver eneste gang mamma eller pappa kjørte meg tilbake til skolen, år 2008.


0 kommentarer


Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits