Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Faen ta..


Kategori: Blogg // 18.02.2017 kl.13:13 // 3 kommentarer


Det er lørdag ettermiddag. Espen har reist en tur opp på jobben for å skru på bilen. Jeg sitter i sengen med bena i kors og laptopen på fanget. Jeg slår meg selv i håndflaten med en ridepisk. Smack, smack, smack. Jeg slår ikke hardt nok til å egentlig kjenne noe som helst, bare til å høre lyden. Det er en tankeløs handling. Som det å klikke med pennen, eller tegne tornardoer i kladdeboken. Små handlinger som man egentlig ikke tenker over, men som hjelper en å tenke klarere.

I dag er en umotivert dag. Jeg er lei. Lei av maten i kjøleskapet, og av innholdet på favorittbloggene mine. Lei av snøen utenfor, og mitt eget ansikt i speilet. Lei av bloggen min. Av blogginnlegg uten mening. Av rot. Av gamle innlegg, og gamle, stygge bilder. Jeg vil starte på nytt. Ny blogg, ny bloggadresse, nytt tema. Eller, tema i det hele tatt. Min nåværende blogg har egentlig ikke noe tema. Nytt språk, kanskje. Engelsk, for alle mine engelskspråklige facebookvenner, selv om jeg egentlig ikke kan engelsk.

Jeg forbanner meg selv for at jeg blir så fort lei av ting. For at jeg hele tiden vil ha noe nytt. Tenk så mye bedre alt ville vært om jeg bare kunne slå meg til ro med tingenes nåværende tilstand, istedenfor å hele tiden, underbevisst, grave etter noe nytt, helt til det gamle ikke fenger meg lenger, fordi jeg har fått blod på tann og blitt opphengt i en ny idè. Faen ta.

Jeg kan ikke fortsette slik i all evighet. Ny blogg hvert tredje-eller-der-omkring år.

Men akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre.

Sitte ned, holde kjeft og la tanken passere, kanskje?


3 kommentarer


sunnivaadolfsen

19.02.2017 kl.17:16

føles ut som vi gjør det samme i dag, typer er også på jobb for å skru bil. Sitter her i mine egne tanker og lurer på hva morgendagen vil bringe :P

Tonje

19.02.2017 kl.17:34

Finn en ny kompis eller en venninne som er annerledes enn deg. Frisk pust i vennekretsen er alltid godt. En ny hobby der du fokuserer på noe nytt kan også være bra. Jeg vet at du er vegetarianer/veganer, kanskje du skal utforske nye veganske oppskrifter som du kan overraske forloveden din med!

Har du smakt wok med Quinoa? Eller en couscoussalat? Kjempegodt og sunt med masse proteiner.

Det kan også hjelpe å lese bøker for å få nye perspektiver. Har du lest "Snøbarnet" av Eowyn Ivey? Hovedkarakteren, altså Snøbarnet minnet meg om deg faktisk. Utseendemessig. En vakker jente med langt, lyst hår og nydelige blå øyne

Jessica Waldorf

19.02.2017 kl.20:41

Tonje: Tenkte nå mer i retning av hva jeg skal gjøre med bloggen, dvs om jeg skal lage en ny eller ikke. :p

Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits