Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Kjære Mauricio


Kategori: tanker og meninger // 20.02.2017 kl.13:17 // 2 kommentarer


Kjære Mauricio.
Du som har opprettet sladderblogg etter sladderblogg og skrevet så mye stygt og usant både om meg og om andre bloggere. Jeg har visst om sladderbloggene dine en god stund, men latt være å lage noen sak ut av det. På tidspunktet jeg fant dem var ikke setningene så krasse eller påstandene så feilaktige. Den gangen gikk det hovedsakelig mest på at du trodde jeg og min daværende samboer var gift, og at han var et par år yngre enn han er. Slike småfeil kan skje den beste, og jeg personlig syntes ikke det var noe å sette himmel og jord i bevegelse for.

For et par dager siden fant jeg igjen disse bloggene, men nå var påstandene mye drøyere, ordene dine mye krassere, og det hele oste av at du ønsket å trykke meg ned. De feilaktige opplysningene kunne ikke lenger ses som at du hadde misforstått noe. Det var åpenbart at du vred om på ting med overlegg. Du går hardt ut mot forholdet mellom meg og min tidligere samboer, og skriver at årsaken til bruddet var at han'ikke orket' å være sammen med meg lenger. Du referer også til hendelsen som skjedde kvelden jeg og min ekskjæreste gjorde det slutt, og han endte opp på legevakten med diverse symptomer, deriblant ujevn hjerterytme. Dette vrir du om til en historie om at jeg ble lagt inn på sykehus, men kastet - for å bruke dine egne ord - "på hodet og ræva ut" fordi det ikke var noe galt med meg.


Skrev jeg til deg på facebook mandag forrige uke etter å ha lest disse påstandene. Jeg håpet du ville være voksen nok til å beklage deg og slette bloggene, men istedenfor å svare meg, valgte du å blokkere meg. Jeg hadde ingen intensjoner om å 'henge deg ut' på bloggen eller andre sosiale medier, men etter at du blokkerte, har jeg ikke annet valg.

Du kan blokkere meg på facebook, og du kan slette kommentarene mine på bloggene dine. Du kan la være å svare på mail, og du kan legge på når jeg ringer. Men dermed setter du deg også i en situasjon hvor den eneste muligheten jeg har å få tak i deg på, er å offentliggjøre hele situasjonen på sosiale medier, i håp om å få din oppmerksomhet.

Jeg vet at du har vært gjennom mye, og jeg ønsker deg ingenting vondt. Jeg ønsker verken krangel eller krig. Det jeg ønsker, er å at du slutter å henge meg ut med løgner på sosiale medier. At du sletter disse bloggene, og begynner å oppføre deg som den 32 år gamle mannen du faktisk er. Jeg har aldri møtt deg, jeg har aldri pratet med deg, og jeg har aldri gjort deg noe vondt. Det er ikke rettferdig at du skal skrive løgner om meg på internett i håp om å få litt ekstra oppmerksomhet selv.

Du skylder meg en unnskyldning, Mauricio Brobakk Evensen.


2 kommentarer


Alexandra

20.02.2017 kl.16:48

Kan ikke finne bloggen hans ..? 🤔

Jessica Waldorf

20.02.2017 kl.18:29

Alexandra: kommer ikke til å linke den. Han har heller ikke navnet sitt på den.

Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits