Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Traumer og ultralydundersøkelse


Kategori: Blogg // 23.02.2017 kl.20:49 // Ingen kommentarer


Det begynner å bli en stund siden forrige blogginnlegg. Delvis fordi jeg holder på med et nytt prosjekt og har blitt helt opphengt i dette, og dels fordi tiden ikke helt strekker til. I går, for eksempel, var jeg på ultralydundersøkelse.

Meg: oi, shit, den er jo dritsvær!
legen: nei, da. Det er brystbenet ditt.


Ultralydundersøkelsen var i forbindelse med den voksende kulen i brystet mitt. Bildene fra røntgen hadde kommet tilbake, men viste ingenting uvanlig. Derfor ville legen prøve med ultralyd. Heller ikke den viste noe. Dermed blir det antagelig nye bilder, og eventuelt blodprøver. Forhåpentligvis finner de ut hva det er denne gangen. Det er skummelt å ha en voksende kul i brystet som ikke dukker opp verken på røntgen eller ultralyd.

Ellers pratet vi også litt om min mentale helse. Som nevnt i dette innlegget skal jeg utredes for psykiske lidelser, da NAV mistenker jeg lider av angst og depresjoner, og trenger i den forbindelse henvisning fra lege. Hun (legen) mente imidlertid det mest sannsynlig er PTSD jeg lider av. Posttraumatisk stressyndrom. Wikipedia beskriver det slik:

"Posttraumatisk stresslidelse (på engelsk posttraumatic stress disorder, PTSD) er en alvorlig angstlidelse som kan utvikle seg etter eksponering for en hendelse som fører til psykiske traumer. (...) Diagnostiske symptomer for PTSD omfatter gjenopplevelser av det opprinnelige traumet (eller traumene) gjennom «flashbacks» eller mareritt, unngåelse av stimuli knyttet til traumet, og økt spenningsnivå- for eksempel problemer med søvn, sinne, skvettenhet og hypervåkenhet".

 


0 kommentarer


Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits