Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


JEG ER IKKE SINNSYK!!!


Kategori: tanker og meninger // 25.02.2017 kl.11:23 // 13 kommentarer


"JEG ER IKKE SINNSYK!!!".

Kommentaren lyser mot meg fra kommentarfeltet. Ikke mitt kommentarfelt, riktignok, men en annens. Det er den tredje bloggen jeg besøker i dag, og atter en gang dukker den opp. Denne totalt urelaterte kommentaren. "JEG ER IKKE SINNSYK!!!", hevder den. "Jo", tenker jeg, "det tror jeg faktisk du er". Ingen har nevnt vedkommendes navn i sine blogginnlegg. Ingen har omtalt henne på noen måte. Likevel dukker hun opp i kommentarfeltet på opptil flere blogger. Med store bokstaver og en søskenflokk på fire utropstegn skriker hun ut: "JEG ER IKKE SINNSYK!!!", selv om ingen har beskyldt henne for å være det i utgangspunktet.

Jeg vet nok hva det hele dreier seg om, sånn egentlig. Hun vil ha besøk på bloggen sin. Hun tror at ved å publisere en totalt urelatert kommentar i samtlige kommentarfelt, vil folk bli nysgjerrige og klikke seg inn på bloggen hennes. Jeg vet det så godt, men enda biter jeg på. Jeg vil se hvem dette mennesket er. Hun viser seg å være ei førtiseks år gammel Oslofrue. Utdannet jurist, i følge hennes eget utsagn på profilen. i tillegg til bedriftsøkonom og noe hun kaller cand.mag. Sistnevnte har jeg aldri hørt om. Et kjapt søk på google forteller meg at cand.mag står for candidatus magisterii, noe som i grunn høres langt mer Harry Potter ut enn det egentlig er. Det viser seg å være en universitetsgrad.

Jeg scroller meg nedover i bloggen hennes. Den er full av hat. Hat mot nav. Hat mot politiet. Hat mot mennesker på facebook. Hat. Så utrolig mye hat og sinne. Av kommentarfeltet på det nyeste innlegget hennes, ser jeg at det ikke bare er jeg som har funnet veien til bloggen hennes gjennom kommentarene hun har lagt igjen på andre blogger. Innlegget har over tre hundre kommentarer, men med nærmere undersøkelse ser jeg at det er de samme tre menneskene - hvor hun utgjør èn av dem - som kommentarer gjentatte ganger. De krangler. Selv sine egne lesere hugger hun hodet av.

Jeg grøsser litt og klikker meg ut av bloggen. Jeg liker ikke sinte mennesker. De utstråler slik en negativ energi som er så alt for lett å ta innover seg. En slik energi som jager bort alt det positive. Jeg vet ikke om dere forstår hva jeg mener. Folk flest gjør som regel ikke det. Poenget mitt er;

Livet er fullt av dritt man kan irritere seg over og gå i kjelleren av, om man så absolutt skulle ha lyst til dèt. Jeg for min del foretrekker å prøve å tenke positivt. Det innebærer også å ikke bruke energien min på mennesker som bare er ute etter å spre hat og sinne, edder og galle, irritasjon og forbannelse over alt mulig rart.


13 kommentarer


Vendelin

25.02.2017 kl.13:00

Har fått flere kommentarer denne personen.. var faktisk innom bloggen i går å tenkte med en gang! Jo du e sinnssyk

Jessica Waldorf

26.02.2017 kl.13:27

Vendelin: haha :P

Cc

25.02.2017 kl.13:17

Haha, jeg endte til slutt opp med å klikke inn på denne ikke sinnsyke damen for en tid siden selv, pga alle de kommentarene ho legger igjen rundt omkring. Skjønte heller ikke greia hennes..

Jessica Waldorf

26.02.2017 kl.13:27

Cc: :p

Julie

25.02.2017 kl.13:29

Synd å si det ja, men dama er virkelig fullstendig klin kokos. Det er helt sprøtt at hun ikke innser det selv siden absolutt alle er uenige med henne! Hun kverner og kverner om saken sin som hun ikke klarer å dokumentere. Ingen advokater vil ta i den med en pinne, og det sier alt om hvor gæren hun er! Mennesker som truer med å ta sitt eget liv når de ikke får det som de vil er kvalme. Og at hun i tillegg til alt det stygge hun skriver om de involverte på Facebook nå går bananas i kommentarfelt på blogger? Jaja.. håper hun en dag kommer til fornuft og dropper hele greia. Og får behandling for sine åpenbare mentale issues.

Jessica Waldorf

26.02.2017 kl.13:27

Julie: Jepp, vi kan alltids håpe. :)

Thea Olavesen

25.02.2017 kl.19:03

Ho kommenterte på bloggen min også.. haha

Jessica Waldorf

26.02.2017 kl.13:26

Thea Olavesen: xD

Ellis

25.02.2017 kl.23:59

Sjekka ut bloggen hennes etter å ha sett samme kommentaren som du så, og skjønner seriøst ingenting av den bloggen.. havna på facebooken hennes en gang også, og når man ser hva ho legger ut av bilder skjønner man at ho ikke er frisk

Jessica Waldorf

26.02.2017 kl.13:26

Ellis: Har ikke sett facebookprofilen hennes, men ble litt nysgjerrig nå.. :P

26.02.2017 kl.10:21

Sjekka Facebook og ser ikke ut som Hu har en eneste venn der o.O

Jessica Waldorf

26.02.2017 kl.13:26

Anonym: rart med det :P

Silje

02.03.2017 kl.23:09

Ha ha.. nå måtte jeg fnise litt for jeg fikk samme kommentar for en stund siden.. ja hva kan man si.. vi er nå så forskjellig. ønsker deg en fin kveld :)

Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits