Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Ses vi?


Kategori: Jessica anbefaler // 05.03.2017 kl.16:59 // Ingen kommentarer


Ny blogg: www.JessicaBalici.blogg.no


0 kommentarerJeg har blitt en sånn sinnablogger


Kategori: Blogg // 02.03.2017 kl.16:04 // Ingen kommentarer


Jeg har blitt bloggeren som ikke blogger. Jenta som sitter foran skjermen og surmuler. Hun som skriver hundre og femten innlegg, hvisker dem ut igjen, klikker på krysset i hjørnet og er gretten for at absolutt alle andre i hele verden gjør det bedre enn henne. Jeg har blitt hun som har lyst til å slenge både bloggen og seg selv utfor en klippe fordi enda så mye tid, energi og penger (ja, penger) hun har lagt i bloggprosjektet, går det bare èn vei, og det er til et veldig varmt sted hvor han røde med hornene og halen bor.

Blitt sånn eller født sånn - dèt er spørsmålet. Blitt sånn, tror jeg. Jeg husker en gang for mange år siden da jeg faktisk likte å konkurrere. Eller kanskje likte jeg bare å vinne..?

Nå liker jeg ikke å konkurrere lenger. Vil helst vinne uten engang å ha deltatt. Nå står jeg ikke der med smil og utstrakte hender og forteller at her er plass til alle. Nå står jeg her med hendene i kors isteden, ser sur ut og tenker at: "er det noen som faktisk fortjener dette, så er det meg!". Jeg har blitt et slikt surt, egoistisk fittetryne som jeg en gang i tiden pleide å hate.

Jeg har blogget helt siden jeg var ni år gammel. Opprettet blogger på MSN groups, piczo og freewebs før blogg.no så dagens lys. Tatt selfier, skrevet tips, historier og produktanmeldelser før det i det hele tatt var penger å tjene på dette for den normale mannen og kvinnen i gaten. Promotert bloggen(e) som et rent helvete opp igjennom årene. Lagt hundrevis av kroner på profesjonelle bloggdesign. Tusenvis av kroner på pc'er og kameraer. riktignok har det blitt ei bloggkrone her og der, et sponset produkt en gang i ny og ne, og visst lå jeg på førsteplass med godt over hundre tusen lesere en kort periode for noen år tilbake, men det er fremdeles surt. Surt å se bloggere som opprettet bloggen syv dager i forveien seile rett til topps. Surt å se seksten år gamle jenter sitte på jenterommet hos mamma og pappa med en månedslønn høyere enn sine egne foreldre. Surt å se bloggere bli roset opp i skyene for å 'tørre å skrive om det alle tier ihjel', når jeg selv har skrevet om de samme tingene i flere år, og en solid dose av innleggene deres er rappet fra meg, kanskje bare omskrevet med et par setninger.

"Jeg forstår ikke hvorfor du ikke er på topplisten", får jeg høre av leserne mine støtt og stadig. "Nei", tenker jeg, "saken er så enkel som at hadde det vært noen andre som skrev denne bloggen, ville de nok ligget der for lengst. Men dette er ikke noen andre. Dette er meg, og er det èn ting jeg har lært i løpet av alle disse årene, er det at uansett hva jeg gjør, er det dømt til å mislykkes".

 


0 kommentarer


Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits