Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Derfor byttet jeg fra L'orèal til Mary Kay


Kategori: Skjønnhet // 19.01.2017 kl.05:17 // Ingen kommentarer


MaryKay foundation sminke primer eyeshadowprimer review erfaring Mary Kay MKfoundation MKsminke eyeshadow primer øyenskygge

Det er ikke så ofte jeg skriver om sminke her på bloggen. Etter at jeg fant meg en mann som foretrekker meg sminkeløs, har det rett og slett føltes litt bortkastet å svinge foundationbørsten. Derfor bruker jeg nå kun sminke ved spesielle anledninger og høytider, eller dersom jeg skulle 'få ånden over meg' og ville gjøre meg litt ekstra staselig.

Den siste tiden har jeg testet ut sminkeprodukter fra Mary Kay, som er et av verdens største selskap innen direktesalg av sminke- og hudpleieprodukter, og må hittil si meg veldig fornøyd.


På bildet ovenfor har jeg på meg både foundation, primer og øyenskyggeprimer fra Mary Kay. Merk at jeg er en av få bloggere som ikke airbrusher / blurrer ut huden min på bilder. 

FOUNDATION
En av de tingene som er aller viktigst for meg når jeg skal velge foundation er at den blir værende på huden over lengre tid. Jeg har verken tid eller interesse av å fly til speilet hver tredje time for å freshe opp, så at den blir seende ut slik den så ut da den ble påført, er et absolutt must. Her synes jeg TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation lever helt opp til forventningene. Den er akkurat såpass kremet som jeg liker den, enkel og påføre, og gir et jevnt, fresht og naturlig resultat som - ved hjelp av primer - sitter til det vaskes av. I motsetning til de aller fleste foundations som finnes på markedet i dag, tetter den ikke til porene, hvilket er årsaken til at den har erstattet min tidligere favorittfoundation fra L'orèal. Tiltettede porer = kviser og hudormer, samt tidligere aldring av huden, så sminke som tetter til porene er absolutt noe man bør forsøke å unngå så godt det lar seg gjøre.

PRIMER
Primer er, som de fleste kanskje vet, et produkt som brukes som underlag for foundation. Produktets oppgave er å skape en jevn overflate, ved å fylle inn fine linjer og rynker, slik at foundation sitter finere og lengre på huden. Et problem jeg har hatt med andre primere, er at de har vært fryktelig tynne og vannete, noe som har gjort at de gir dårlig eller inget resultat i det hele tatt. Denne, derimot, er tykk og kremete, og gjør det lett å påføre foundation jevnt, og gi et resultat som blir værende på huden til det vaskes av. Tommel opp for at primeren også inneholder solfaktor 15.

ØYENSKYGGEPRIMER
En øyenskyggeprimers oppgave er ikke bare å gjøre at øyenskyggen sitter bedre og lengre på huden, men også å sørge for at fargen kommer tydeligere frem. Dèt synes jeg Mary Kay® Eye Primer klarer helt utmerket! Øyenskyggene mine fra Anastasia er fine alene, men resultatet blir enda bedre med Mary Kay® Eye Primer som base under. Primeren er dessuten vannfast, og testet av øyespesialister .

DYRETESTING?
I 2013 innførte EU og EØS forbud mot dyretesting av kosmetikk. Det er per i dag forbudt å selge eller markedsføre produkter hvor ingredienser eller ferdig produkter har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden dyretestingen er utført. Du kan derfor være trygg på at kosmetikk du kjøper i EU/EØS-land ikke er testet på dyr. Når vi i dag snakker om at merker er dyretestet, mener vi da firmaer som selger sine produkter til land som fremdeles tillater dyretesting, fks. Kina. Det er da myndighetene i det aktuelle landet som utfører dyretestingen, ikke firmaet selv.

 

HAR DERE TESTET MARY KAY'S PRODUKTER?
HVA SYNES DERE?


0 kommentarer


Kommer snart


Translate

AnnonserBloggdesign av

hits